Πολιτική Απορρήτου

Καλωσορίστε στον ιστοχώρο Yusem Beauty Devices Company (καλούμενη «η επιχείρηση»). Αυτή η πολιτική μυστικότητας στοχεύει να διευκρινίσει τη συλλογή, τη χρήση, την αποθήκευση, και την προστασία της προσωπικής πληροφορίας μεταξύ μας και των πελατών μας. Εκτιμούμε τη μυστικότητά σας και είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας της προσωπικής πληροφορίας σας. Πρίν χρησιμοποιεί τον ιστοχώρο μας, που διαβάζεται παρακαλώ και καταλάβετε το περιεχόμενο αυτής της πολιτικής μυστικότητας.

  1. Συλλογή πληροφοριών: Όταν επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, μπορούμε να συλλέξουμε τη προσωπική πληροφορία που παρέχεται από σας, όπως το όνομα, οι λεπτομέρειες επαφών, η διεύθυνσή σας, κ.λπ. Επιπλέον, μπορούμε αυτόματα να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών συσκευών, ιστορία ξεφυλλίσματος, μέσω της χρήσης των τεχνολογικών εργαλείων όπως τα μπισκότα. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν μια καλύτερη εμπειρία χρηστών και να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες μας.

  2. Χρήση πληροφοριών: Θα χρησιμοποιήσουμε τη προσωπική πληροφορία που παρέχετε κατά τρόπο νόμιμο, δίκαιο, και διαφανή. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες, να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, να αποκριθούμε στις έρευνές σας, να βελτιώσουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο του ιστοχώρου, και να παρέχουμε σε σας τη σχετική πληροφορία και τις προωθητικές δραστηριότητες.

  3. Αποθήκευση πληροφοριών: Θα λάβουμε τα λογικά μέτρα ασφάλειας για να προστατεύσουμε τη προσωπική πληροφορία σας από την αναρμόδια πρόσβαση, τη χρήση, ή την κοινοποίηση. Θα υιοθετήσουμε τα μέτρα ασφάλειας βιομηχανικά τυποποιημένων στην αποθήκευση πληροφοριών και να αξιολογήσουν τακτικά και θα ενημερώσουμε τα μέτρα ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της προσωπικής πληροφορίας σας.

  4. Πληροφορίες που μοιράζονται: Θα μοιραστούμε μόνο τη προσωπική πληροφορία σας με τους τρίτους στις ακόλουθες περιστάσεις: (α) με σκοπό την πραγματοποίηση των διαταγών ή την παροχή των υπηρεσιών (β) για να συμμορφωθεί με τους εφαρμόσιμους νόμους, τους κανονισμούς, ή τις νομικές διαδικασίες (γ) για να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα της επιχείρησης και εσείς.

  5. Διατήρηση πληροφοριών: Θα διατηρήσουμε τη προσωπική πληροφορία σας κατά τη διάρκεια της χρήσης σας ιστοχώρου μας και κατά τη διάρκεια που απαιτείται από το νόμο. Μόλις οι πληροφορίες δεν απαιτηθούν πλέον, θα λάβουμε τα μέτρα για την ασφαλές καταστροφή ή το anonymization.

  6. Μπισκότα και τεχνολογίες καταδίωξης: Ο ιστοχώρος μας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μπισκότα και άλλες τεχνολογίες καταδίωξης για να παρέχει μια καλύτερη εμπειρία χρηστών και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα μπισκότα και τις τεχνολογίες καταδίωξης στις τοποθετήσεις μηχανών αναζήτησης σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

  7. Άσκηση των δικαιωμάτων μυστικότητας: Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να διαγράψετε, ή να περιορίσετε στη χρήση της προσωπικής πληροφορίας σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να επιλέξετε εάν για να λάβει τις προωθητικές πληροφορίες μας.

  8. Αλλαγές στην πολιτική μυστικότητας: Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική μυστικότητας ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευθούν στον ιστοχώρο μας. Συστήνουμε ότι αναθεωρείτε περιοδικά τις αναπροσαρμογές σε αυτήν την πολιτική μυστικότητας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την πολιτική μυστικότητας, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Σας ευχαριστούμε!