Όνομα προϊόντων Σύστημα ανάλυσης δερμάτων μηχανών διαγνώσεων δερμάτων για το απλό εύκολο τρισδιάστατο UV δέρμα Clinc σαλονιών
Περιγραφή λεπτομερειών Επαγγελματικό σύστημα διαγνώσεων δερμάτων για το σαλόνι, την κλινική & το νοσοκομείο.
Ρυτίδα, sebum, χρώση, ανάλυση πόρων
Ένας-κρότος για να τελειώσει όλων που εξετάζουν - ΓΡΗΓΟΡΟΙ & ΕΥΚΟΛΟΙ & ΑΠΛΟΙ
Με τη κάμερα καλής ποιότητας (εικονοκύτταρο 1800W) - σαφείς εικόνες
Εικόνες UV φωτός - κάνετε τη χρωστική ουσία & sebum κάτω από το δέρμα ορατό
Το Comparsion από 2 είδη εικόνων (κοινή εικόνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της UV εικόνας)
Πριν από & μετά από το comparsion αποτελέσματος
η τρισδιάστατη εικόνα είναι διαθέσιμη - βάση δεδομένων πελατών, datebase προϊόντων, που αγοράζει τον οδηγό
Είδη muti-Langage lanuages για τις επιλογές
Όργανο ελέγχου Ψήφισμα 1024*768
Σύστημα αναλυτών δερμάτων 1. Παρατυπίες δερμάτων: Παρατυπίες δερμάτων που εμφανίζονται στην επιφάνεια των φακίδων δερμάτων, της ορατής ζημίας ήλιων, των τριχοειδών αγγείων ή της αγγειακής ενόχλησης.
2. Ρυτίδες: Ένα αποτέλεσμα της γήρανσης επεξεργάζεται και είναι πιό κοινό γύρω από τα μάτια και το στόμα. Αμυντική γραμμή ηλικίας χρήσης και μυθική κρέμα ματιών για να υποστηρίξει την παραγωγή κολλαγόνων και ελαστίνης.
3. Σύσταση: Υψηλά και χαμηλά σημεία του δέρματος. τα μπλε σημεία παρουσιάζουν εγκοπές δερμάτων οι κίτρινες περιοχές είναι θιγμένα σημεία.
4. Πόροι: Ενάρξεις που διασκορπίζονται μικρές σε όλο το δέρμα. Μέσα καθαρισμού και φλούδες πηκτωμάτων χρήσης για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση.
5. UV σημεία: Ζημία και σημεία ήλιων στην επιφάνεια και στα βαθιά στρώματα του δέρματος.
6. Αποχρωματισμοί δερμάτων: Αποχρωματισμοί δερμάτων συμπεριλαμβανομένου να σκιάσει κάτω από τα μάτια, τους τυφλοπόντικες, το hyperpigmentation και το γενικό τόνο.
7. Αγγειακές περιοχές: Ερυθρότητα που προκαλείται από τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, την ανάφλεξη, ή τη συνέπεια των breakouts. 8. Π-βακτηρίδια και πετρέλαιο:
Porphyrins (φυσικά βακτηρίδια στο δέρμα) που μπορούν να γίνουν προσκρουμένα στους πόρους και μπορούν να προκαλέσουν breakouts. Σαφές μέσο καθαρισμού δερμάτων χρήσης και σαφή μαξιλάρια διευκρίνισης δερμάτων για να ελαχιστοποιήσει τα π-βακτηρίδια και να καταπολεμήσει breakouts.